Astrologische Vereniging Ophiochus

De slangendrager als 13e sterrenbeeld


Volgende bijeenkomst:

Op woensdag 13 september van 19.30-21.30  uur is er een astrologiebijeenkomst, de avond wordt verzorgd Frank Overbeek over

Vedische astrologie


Vedische astrologie- -ook wel Jyotish (wetenschap van het innerlijk licht) genoemd - is de laatste jaren in het westen enorm in populariteit toegenomen.
Ze is een wetenschap die haar oorsprong vindt in de Veda's, de oeroude geschriften die de volledige wijsheid van het leven bevatten.
Ze is dan ook niet alleen een instrument voor voorspelling van gebeurtenissen, maar bevat een scala aan toepassingen die inzicht geven in wie we werkelijk zijn en hoe we onverbrekelijk met het universum zijn verbonden.
Deze oudste vorm van astrologie heeft als belangrijk uitgangspunt dat de Maan een grotere rol speelt in de horoscoop, dan de Zon - wat in het Westen gebruikelijk is.

Mijn naam is Frank Frederik van Overbeek en ben in 1997 voor het eerst in aanraking gekomen met astrologie. In 2004 mijn opleiding tot astroloog voltooid bij Margreet Andriol en Hans Planje.
In 2015 heb ik mijn master behaald voor de Vedische astrologie bij Narada Kush, die zijn opleiding heeft gedaan bij monniken in een ashram in India.

 

Bezoekadres:
Wijkcentrum de Kempenaer
Dr. Wumkeslaan 4
8442 EM Heerenveen

iKosten: leden- gratis

              niet leden- 12,50  euro

              leden van een astrologie vereniging- 10 euro. 


Gelegenheid is  open om 19.15 uur, start 19.30 uur.

 

Groep Ophiochus