Astrologische Vereniging Ophiochus

De slangendrager als 13e sterrenbeeldLezingen en astro-café's


De lezingen vinden plaats op woensdagavonden van 19.30 uur tot 21.30 uur, met een kwartier pauze. Kijk bij 'contact' voor de locatie in Heerenveen. Meld je even aan bij de tafel, want leden van Ophiochus hebben gratis toegang, tenzij anders aangegeven. Ben je een bezoeker, dan ben je van harte welkom, kijk even bij 'lidmaatschap Ophiochus' wat de toegangsprijs is voor bezoekers. 

Ophiochus is lid van de landelijke vereniging 'ASAS', en we zijn op de ASAScoop geabonneerd. De ASAScoop is een landelijk vakblad over astrologie wat twee keer per jaar uitkomt. Bij binnenkomst liggen er een aantal ASAScoop bladen die geleend kunnen worden door de leden en het bestuur houdt bij welke bladen in omloop zijn. Heb je een ASAScoop geleend, breng deze zo mogelijk de volgende bijeenkomst terug.  Of stuur hem na uiterlijk 2 maanden weer terug naar het adres zoals vermeld op de ASAScoop. 

Het bestuur zoekt elk jaar contact met inspirerende astrologen voor lezingen die het jaar erop gehouden worden voor de vereniging. Een keer per jaar bieden wij een hele zaterdag aan met een interactief programma. Eens per twee jaar hebben wij contact met de astrologische vereniging VVANN van de provincie Groningen en samen verzorgen wij een grote bijeenkomst die ook landelijk veel aandacht kan krijgen.

http://www.astrogroningen.nl/

Astro-café's zijn voor en door de leden van Ophiochus. Er is in de loop van jaren een grote expertise ontstaan in Friesland op het gebied van de astrologie, en van elkaar kan veel worden geleerd. Meestal staat een thema centraal, wat meer wordt uitgediept op de avond. Het is voor de leden een mooi podium om elkaar op de hoogte te houden van de leerprocessen op weg naar inzicht. Hierbij moet ook worden gedacht aan de zijpaden die verbonden zijn met levensinzichten en kosmisch bewustzijn zoals de Tarot, loopbaanbegeleiding, persoonlijkheidsstoornissen, homeopathie, creativiteit, voorouderlijke energielijnen, enz. De invalshoeken kunnen zeer divers zijn.